Gifts: Housewarming

Het komt regelmatig voor dat je wordt uitgenodigd voor een housewarming van vrienden, familie, kennissen etc. Je wilt graag een leuke cadeau meenemen, maar waar maak je nou iemand mee blij? Wij hebben een aantal cadeaus voor jou uitgezocht waar we zeker van weten dat iedereen er blij mee zal zijn.

 

Nachtmann Noblesse Whiskeyglas

 

Set van 4 whiskyglazen Noblesse van Nachtmann, gemaakt van kristalglas. De stralende glazen zijn voorzien van diep gegraveerde versieringen rondom en aan de onderzijde en zijn geschikt voor verschillende gelegenheden.

 

Peperomia in weckpot

Peperomia in weckpot

De Peperomia in weckpot zorgt voor zichzelf en heeft slechts wat liefde nodig! Peperomia behoort tot de peperfamilie Piperaceae en komt uit de tropische regenwouden van Centraal en Zuid-Amerika. ‘Peperomia’ betekent letterlijk ‘lijkt op pepers’. Dit plantje is bijzonder vanwege de mooie bladvorm en diepgroene kleur. De Peperomia heeft half succulente eigenschappen, dat wil zeggen dat ze het vermogen hebben om vocht op te slaan in hun vlezige stengels of bladeren, om in mindere tijden op terug te vallen. Perfect voor in een weckpot dus! Het plantje zorgt zoals gezegd voor zichzelf. Houd de pot gesloten om het leefklimaat niet te verstoren, water geven is dan ook niet nodig.

Alle planten in weckpot zijn zorgvuldig getest door onze kweker. Uit de praktijk blijkt dat de gemiddelde levensduur 3 tot 6 maanden is. Toch zien we ook vaak dat de levensduur langer is, mits de omstandigheden ideaal zijn. Planten blijven levende organismen waardoor we helaas geen garanties kunnen geven met betrekking tot de levensduur.

 

AQUANOVA Handdoekrek

 

AQUANOVA Handdoekrek

 

Deze handdoekhouder van Aquanova is vervaardigd uit wit gepoedercoat staal. De houder is eenvoudig te monteren en staat stevig op de grond. Naast functioneel staat dit ontwerp ook mooi ter decoratie.

 

RTA Wijnrek

RTA Wijnrek

RTA wijnrek met metalen leggers en houten tussenpootjes. Dit wijnrek biedt plaats aan 16 flessen wijn.

 

BROSTE COPENHAGEN Gefion vaas

BROSTE COPENHAGEN Gefion vaas

Vaas Gefion van Broste Copenhagen is gemaakt van handgeblazen glas en heeft een smalle opening aan de bovenzijde.

 

RALPH LAUREN HOME Flag knit

RALPH LAUREN HOME Flag knit

 

 

One thought on “Gifts: Housewarming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *